juni 16, 2024
kapper zonder afspraak Utrecht

Naar de kapper zonder afspraak in Utrecht

Wat is makkelijker om naar de kapper zonder afspraak in Utrecht te gaan. Het klinkt misschien een beetje raar, maar bij mij komt het van het ene op het andere moment op om mijn haren te laten knippen. Vaak moet je dan eerst bellen naar een kapsalon om te vragen of zij tijd voor jou hebben. Het is dan vervelend om te horen dat je er niet eerder terecht kan dan over een week. Maar gelukkig is dat bij Kapsalon Deal totaal anders. Hier kan je zo binnen lopen voor een behandeling en mocht het toch even te druk zijn, dan neem je gewoon even plaats om te wachten en drink je een kop koffie of thee.  kapper zonder afspraak Utrecht

Deal

De naam van deze kapsalon is afkomstig van de eigenaren, Dennis en Albert. Zij hebben een no nonsense mentaliteit, wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Elke keer wanneer ik hier naar binnen loopt is het alsof ik bij een goede bekende op visite ga. Zo vriendelijk wordt je hier ontvangen en meteen in de watten gelegd met een kopje koffie.

Mijn haren zitten de laatste paar maanden optimaal. Dit komt door de geweldige modellen die deze hairstylisten kunnen knippen. Maar ook door de makkelijkheid om naar de kapper zonder afspraak in Utrecht te kunnen.