juni 16, 2024

De Heerenkamer, een goede kapper in Venlo

Bij de kapper Venlo, worden de mannen nog op een ouderwetse, maar zeker een goede manier geknipt. Niet voor niets noemen ze deze salon “de Barbershop voor echte mannen”. Een goede vriend van mij komt hier al jaren over de vloer en hij heeft altijd zijn haren perfect in de laatste trends geknipt. Soms ben ik best wel een beetje jaloers op zijn moderne kapsels, het staat hem dan ook allemaal bijzonder goed. 

Mijn vriend is niet zo een erg hippe vogel en daarom is het altijd moeilijk om hem naar de kapper te krijgen. Tot ik onze vriend had gevraagd om mijn vriend eens een keer mee te nemen naar deze salon.  

Mijn moderne man

Mijn man was, zoals afgesproken, meegegaan naar de kapper in Venlo. Samen met onze vriend zijn de heren naar De Heerenkamer gegaan om hun haren in een leuke coupe te laten knippen.

Na ruim een uur werd er aan de deur gebeld en deed ik de deur open maken. Daar stond toch een knappe man voor de deur! Mijn eigen man wel te verstaan, met zijn nieuwe haar look. Wat een verschil van dag en nacht, zelfs mijn mijn vond dat hij er prachtig uit zag.