juni 16, 2024
goede kapper Utrecht

Een zeer goede kapper in Utrecht

Een zeer goede kapper in Utrecht is te vinden bij Versatility Studio 3.0. Hier werken de beste hairstylisten die van de laatste trends op de hoogte zijn. Zij zijn gespecialiseerd in Europees-, Aziatisch en Blackhair. En wat ook niet onbelangrijk is, leveren zij hun diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Niet voor niets kom ik graag bij deze zaak. De medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en bij binnenkomst wordt je altijd netjes begroet. Vaak ben je meteen aan de beurt, maar mocht het zo zijn dat het een beetje uitloopt is dat ook geen enkel probleem. Samen met een kop koffie en wat lectuur kom ik de tijd wel door. goede kapper Utrecht

Leuk resultaat

Omdat ik eerdaags voor een sollicitatie gesprek moet komen, wilde ik mijn haren eens goed aanpakken. Vaak draag ik deze alleen maar in een staart en verder doe ik er niets mee. Daarom leek het mij nu wel leuk om een heel andere look te creëren. Maar hoe en wat laat ik liever aan diegene over die mijn haren gaat knippen. Immers hebben hun er meer verstand van dan ikzelf.

Inmiddels zijn we een maand verder en is de sollicitatie goed afgelopen, ik ben aangenomen. Weet wel zeker dat het door mijn vlotte kapsel komt en daar ben ik  Versatility Studio 3.0  zeer dankbaar voor.