juni 16, 2024

Leuke kledingwinkel Reusel gevonden

Afgelopen week ben ik met vrienden op stap geweest in Eindhoven.Doordat we langs Reusel gereden zijn viel mij een kledingwinkel Reusel op! Hier moest en zal ik eens naar binnen…LogoLaFemme

Doordat we met vrienden volgend weekend weer gaan winkelen, deze keer in Reusel, had ik voorgenomen om als eerste bij hun naar binnen te stappen. Hier had ik namelijk op het internet gezien dat ze een hoop leuke kleding in het assortiment hebben. Een vrouw kan nooit genoeg kleding hebben toch?

Het ging mij er met name om dat ik kleding kon vinden die ik zowel zakelijk als privé kan dragen. En natuurlijk moet het ook zo zijn dat er geen hoofdprijs voor gevraagd wordt.

Animatie2-237x300Nu dat ik al op het internet had gekeken bij hun was mij al opgevallen dat de kosten voor de kleding bij hun een stuk lage is als wat ik elders gezien had. Dit maakte mij alleen maar meer nieuwsgieriger! Hun zijn al meer dan 20 jaar daar gevestigd en ik baal natuurlijk als een stekker dat ik hun niet eerder gezien had. Ik was er dan zeker weten eerder naar binnen gegaan!

Mocht je als vrouw zijnde op zoek zijn naar goede kleding voor een betaalbare prijs,bekijk dan eens hun website! Aanstaande zaterdag ga ik erheen en zal jullie een update geven over het bezoekje aan hun winkel. Kledingwinkel Reusel is zeer zeker mijn winkel!