juni 16, 2024

Duurzame kleding is mooi, zit fijn én gaat lang mee

truien-2013aw (1)Duurzame kleding is mooi, zit fijn én gaat lang mee

 

Na mijn trip in een derde wereld land ben ik wel anders over de wereld na gaan denken. Voorheen deed ik maar wat, niet door waar ik mijn eten kocht, of mijn kleding. Mijn reis heeft mij wel geleerd om bewuster met het leven om te gaan. Er zijn verschillende opties, je hebt altijd een keuze en dit vind ik erg belangrijk. Zo kies ik nu bijvoorbeeld voor duurzame kleding. Toen ik weer thuis was, was dit denk ik een van de eerste stappen die ik zette. Op de site van kleerlijk kan ik genoeg duurzame kleding vinden om een outfit aan te schaffen. Ik weet dat deze kleding via goede arbeidsomstandigheden gemaakt zijn en ik kan alleen maar blij zijn dat iemand het inititaief heeft genomen om dit op poten te zetten. De duurzame kleding zit goed, is mooi en gaat lang mee. Ik kan niet meer wensen. Naast duurzame kleding ben ik ook meer bezig met eten, ik wil al mijn producten, alle producten die ik aanschaf, onder goede ethische regels zijn gemaakt. Sinds ik hier mee bezig ben voel ik mij stukken fijner. Ook krijg ik veel complimenten over mijn duurzame kleding. Sommige mensen begrijpen mijn nieuwe levensstijl nog niet echt. Maar ik hou dan in mijn achter hoofd, een betere wereld begint bij jezelf. Als ik al iets kan doen om de wereld weer wat beter te maken, dan doe ik dit graag. Zo heeft iedereen wel iets waardoor ze de wereld mooier maken.