juni 16, 2024

Gezellig dagje winkelen bij kleding Zevenbergen

Samen met mijn vriendin hadden we op agenda staan dat we een weekend naar Zevenbergen zouden gaan. Gewoon er lekker even op uit om te winkelen, maar mijn vriendin wilde vooral naar de winkel van kleding Zevenbergen gaan. Ze had deze winkel al eerder op internet bekeken en zag hier zoveel leuke kleren staan dat ze zelf een bezoek aan deze winkel wilde brengen. Wat ik niet wist dat ik die dag bijna de hele middag in de winkel heb zitten wachten tot mijn vriendin eindelijk een keuze had kunnen maken. Moet wel zeggen dat de kleren, maar ook de schoenen en tassen die hier bij kleding Zevenbergen te koop waren erg leuk zijn, mijn vriendin heeft een goede keuze. Inmiddels was er al een paar uur verstreken en mijn vriendin was nog steeds bezig om een leuke outfit uit te zoeken. Ook de sieraden werden van het begin tot het einde bekeken, moet wel zeggen dat ook hier leuke sieraden tussen zaten. Na een paar uur had mijn vriendin haar outfit uitgezocht en kon ze naar de kassa, ondanks de hoeveelheid aan spullen viel de prijs enorm mee, zo mag ze wel vaker inkopen doen.  bllits-230x300

Een geslaagde dag

Bepakt en bezakt verlieten we de winkel, wetende dat dit zeker niet de laatste keer was dat mijn vriendin hier kleren had gekocht. Inmiddels heeft mijn vriendin de winkel ook op internet gevonden, en worden er regelmatig weer leuke kleren of sieraden gekocht. En als je voor 17.00 uur hier kleren besteld, worden ze dezelfde dag nog verzonden.  logo