juni 16, 2024

Geweldige kapper Hilversum

Eindelijk heb ik een goede kapper gevonden, een kapper die alleen maar natuurlijke haarproducten gebruikt en dit is kapper Hilversum. Bij deze kapper knippen ze echt volgens de allerlaatste mode. Een ander pluspunt is dat deze kapper alleen maar natuurlijke haarproducten in de kapsalon gebruiken. Voor het kleuren van mijn haren vind ik het belangrijk dat er goede producten worden gebruikt, vooral producten waar alleen maar biologische ingrediënten in zijn gebruikt. Maar gelukkig kan ik bij kapper Hilversum terecht voor zeer goede producten van een goed merk, waaronder:

  • Hair Wonder
  • Organic Color Systems
  • Tints of Nature
  • Color Mate

kapper Hilversum

Aankomende week heb ik een bruiloft van mijn goede vriendin en voor deze bijzondere dag wil ik mijn haren laten verven. Omdat ik nog nooit mijn haren heb geverfd weet ik dus niet hoe dit bij mij zal staan. Gelukkig heeft Thamara Jane Hairfashion genoeg kijk op deze zaken en kan ze mij goed helpen met het maken van de haarkleur keuze. Zelf had ik het idee om mijn haren een keer bruin te verven, maar na het gesprek met de kapster ben ik overtuigd dat donkerbruin met een vleugje rood ertussen mij beter zal staan.

Een nieuwe haar look

Mijn haren zien er zeer mooi uit. Door het gebruik van bepaalde producten lijken mijn haren wel van satijn, zo zacht voelen mijn haren aan. De kleur die wij bij de kapper hadden uitgezocht is inderdaad precies de kleur die goed bij mij past. En niet alleen is de kleur van mijn haren bijzonder mooi, ook het nieuwe kapsel wat er bij mij is geknipt maakt het geheel af. kapper Hilversum