juni 16, 2024

Valentino koopt u bij Arturo

Eind jaren vijftig is het merk Valentino opgericht door de designer Valentino Garavani. Hij richtte het merk Valentino op in Rome waar hij zijn eigen modehuis oprichtte wat inmiddels is uitgegroeid tot een instituut in de Italiaanse en Internationale modewereld. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door een klassieke, elegante en vaak felle kleuren. Valentino staat daarnaast ook bekend om zijn avondjurken en zijn voorkeur voor de helderrode kleur. Valentino is ook een van de weinigen die officieel tot de haute couture behoren na zijn benoeming door de Chambre Syndicale de la Couture. Daarnaast ontwierp Valentino in het jaar 1984 de uniformen voor de Italiaanse atleten voor de Olympische spelen.

De kleding van Valentino is erg geliefd en daarom heeft de kledingwinkel Arturo ook een ruime collectie van het merk. Zo verkoopt de kledingwinkel Arturo ook schoenen van Valentino. Op de website van Arturo kunt u het gehele Valentino assortiment vinden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een keer langs de winkel te gaan.

Onlangs was ik zelf ook op zoek naar een t-shirt van Valentino. Ik moest weer een aantal vrijetijds kleding kopen aangezien de andere versleten of te klein zijn geworden. Daarnaast vind ik Valentino een erg mooi en comfortabel merk. Ik ben daarom naar Arturo gegaan om een Valentino t-shirt te kopen. Naast Valentino biedt Arturo nog meer aan. Zo verkopen ze ook woolrich, Kenzo en Moncler.

Waar staat Valentino om bekend?

  • De klassieke kledingstijl
  • De Elegante kledingstijl
  • De vaak felle kleuren