juni 20, 2024

Titanium oorbellen, het alternatief voor nikkel

Oorbellen zijn onmisbaar accessoires. Je kunt er een casual outfit mee opleuken en bij een feestelijke outfit kun je al helemaal niet zonder een mooi paar oorbellen. Het kan soms echter lastig zijn om een geschikt paar te vinden, bijvoorbeeld doordat je allergisch bent voor sommige metalen. Veel sieraden worden gemaakt van het onedele metaal nikkel, wat meestal de boosdoener is bij mensen met een allergie. Ook andere metalen veroorzaken soms problemen. Wist je dat één op de tien vrouwen hier wel eens last van heeft? Het vinden van mooie oorbellen die je veilig kunt dragen is daarom voor sommige vrouwen een hele klus.

Gelukkig is er een alternatief. Zo wordt roestvrij staal door bijna iedereen verdragen en is titanium hypoallergeen. Titanium oorbellen zullen dan ook niet leiden tot het eczeem of de huiduitslag die je van nikkel oorbellen kunt krijgen. Die problemen gaan altijd na een tijdje weer over, maar komen terug als je weer een sieraad draagt waar je niet zo goed tegen kan.

Bij gespecialiseerde webshops zoals https://www.naisz.com/nl/ kun je heerlijk shoppen zonder zorgen over een eventuele allergische reactie. Deze webshop garandeert namelijk dat al haar sieraden allergievrij zijn. En wanneer je toch allergisch blijkt te zijn, kun je eenvoudig je geld terugkrijgen.

Naisz heeft oorbellen voor vrijwel elke gelegenheid, van het dagelijks leven tot een feest en van je werk tot een bruiloft. Je bent ook niet beperkt tot één type oorbellen. Zo vind je hier

  • Oorknopjes
  • Oorringen
  • Oorhangers
  • Oorcreolen

De Titanium oorbellen zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende stijlen, maar ook in verschillende kleuren. Waar men bij titanium vaak denkt aan zilverkleurige sieraden bewijst Naisz met haar aanbod het tegendeel. Je vindt hier niet alleen zilverkleurige oorbellen, maar bijvoorbeeld ook roze, blauwe, groene of paarse oorknopjes en lange oorhangers met meerdere kleuren. Het is dan ook niet moeilijk om iets moois te vinden dat bij jou past.

Ben je het zat om je er door een allergie van te laten weerhouden om oorbellen te dragen? Bestel vandaag nog een paar van titanium en je kunt weer zorgeloos stralen met een mooi paar oorbellen.