juni 16, 2024

Peter Kaiser mode

Zoals elk jaar, koop in in het voor- en naseizoen een paar nieuwe schoenen. Schoenen vind ik helemaal het einde en ik heb dan ook kasten vol. Maar nooit genoeg eigenlijk. Vorig jaar ontdekte ik plotseling het merk Peter Kaiser. Er ging een wereld voor me open. Wat een geweldige schoenen en wat een kwaliteit. Ik heb begrepen dat dit schoenenmerk al in 1838 is opgericht in Duitsland. Duitse producten hebben over het algemeen hoogwaardige kwaliteit. Schoenen van Peter Kaiser zijn hierin niet anders. De populariteit van dit modemerk neemt steeds meer toe. Elke vrouw zou eigenlijk een paar van deze schoenen in de garderobekast moeten hebben. 

Stijlvolle pumps en tijdloze laarzen


Wanneer je een paar pumps koopt van Peter Kaiser, ben je verzekerd van dat je seizoen na seizoen plezier zult hebben van deze tijdloze schoenen. Kan bij een groot aantal outfits worden gedragen en worden nooit “ouderwets”. Een prettige bijkomstigheid van deze schoenen zijn de halve maten. Maat 37 is mij altijd nét iets te krap, terwijl maat 38 te ruim zit. De meeste pumps van Peter Kaiser kan ik in maat 37 1/2 bestellen. Deze maat zit mij net goed en de pumps zitten dan ook erg comfortabel. Onlangs heb ik de rode pump met gestreepte elastieken band aangeschaft. Ik moet zeggen, ze stelen de show. Vrouwen vinden deze pumps absoluut apart en de heren gunnen altijd weer een blik op mijn voeten. Het hakje is 4 cm. hoog en de schoen is van rood suéde. Het binnenwerk is van 100% leer, wat mij een heerlijk draagcomfort biedt. 


Tijdloze laarzen

De laarzen van Peter Kaiser kun je rustig als tijdloos aanmerken. Toch heeft dit gerenommeerde merk ook een aantal stoere laarzen in het assortiment. Ik houd van laarzen die gezien mogen worden. Stoer maar toch comfortabel en bij vele broeken te dragen. Ook onder een jurkje heb ik in de wintermaanden graag een paar lange laarzen aan. Heb je wat vollere kuiten? Dan raad ik je aan om een paar aan te schaffen, die voorzien zijn van stretch in het kuitgedeelte. Ook vindt je laarzen die voorzien zijn van kuitmaat L. De wat vollere vrouw kan ook een paar mooie laarzen kopen die nog goed zitten ook. 

Overknee laarzen 

De modebewuste vrouw gaat tegenwoordig helemaal voor de overknee laars. De overknee laars van het merk Kaiser is verkrijgbaar in een diepzwarte tint. Het model heeft ronde neuzen. Met de blokhak en het suéde-materiaal waar de laars uit bestaat, is dit een sexy en trendy product. Ik heb mijzelf een paar van deze laarzen cadeau gedaan en draag ze met plezier onder een kokerrokje. Ook de combinatie met een skinny jeans bevalt mij goed.