juni 20, 2024
injectables

Overmatig zweten verhelpen met injectables!

injectablesOnder injectables vallen alle stoffen die met behulp van een naald onder de huid worden aangebracht. De meest voorkomende toepassing hiervan is voor het minder diep maken van rimpels waardoor deze niet meer of minder opvallend zijn. Dit is echter niet de enige toepassing, ze hebben namelijk ook een niet cosmetische toepassing. Dit is het bestrijden van overmatig zweten, bijvoorbeeld bij de oksels of voeten.

Zweetvoeten

Iedereen zweet wel in de zomer of tijdens het sporten, maar er zijn ook mensen die altijd zweten. Dit kan tot veel overlast en vaak onzekerheid zorgen, maar gelukkig is er iets aan te doen. In dit geval zou er botox gebruikt worden, wat een spierverslapper is. Naast het verslappen van de spieren heeft het nog een andere werking, namelijk dat het ervoor zorgt dat zenuwen geen signalen meer doorgeeft aan de zweetklieren. Hierdoor zal er na het injecteren van botox een stuk minder zweet worden geproduceerd. De behandeling moet vaker herhaald worden na een half jaar tot een jaar voor een optiminjectablesaal resultaat. De behandeling zelf duurt ongeveer 20 minuten en het is vrij pijnloos. De naalden die gebruikt worden zijn ultradun, maar je hebt ook de optie van verdovende crème. De resultaat blijft 6 tot 12 maanden zitten en daarom moet het ook na deze tijd weer herhaald worden. Het kan uitgevoerd worden op veel verschillende plekken zoals bijvoorbeeld de handpalmen, oksels, voeten of het hoofd.

Aanrader

Mijn vader heeft het laten doen en hij was onwijs tevreden. Wij zouden dan ook zeker iedereen aanraden een kijkje te nemen op de site!