juni 16, 2024
vlinderdas

Nieuwe vlinderdassen voor de mannen?

vlinderdas Voor mijn man en zoons gekocht

Er zullen maar weinig huishoudens zijn waar vlinderdassen een grote rol spelen. Bij ons is dat dus ook niet zo, maar de mannen in huis hebben hier niet lang geleden een discussie over gehad. Mijn man en twee zoons waren allemaal van elkaar overtuigd dat zij geen vlinderstrikken kunnen maken, maar zij dat zelf wel kunnen. Uiteindelijk heb ik voor hen nieuwe items gekocht, zodat zij zichzelf stuk voor stuk kunnen bewijzen! Het is natuurlijk een beetje een grapje, maar wanneer wij weer eens een luxe feest hebben of een kerstdiner, hebben zij in ieder geval alle drie dezelfde vlinderdassen. Dat vind ik dan wel weer erg leuk natuurlijk. Omdat mijn man binnenkort jarig is heb ik voor hem ook een setje manchetknopen bij besteld. Dit is allemaal te vinden in de webshop van Hemd voor Hem! Zij hebben echt de mooiste items voor mannen.

vlinderdas

Mooie cadeaus

Mijn man en zoons zijn niet heel erg van de mode, maar toch weet ik in deze categorie altijd wel een mooi cadeau voor hen te vinden. Het is ook leuk voor mij om voor hen op zoek te gaan naar mooie items wat hun outfits afmaakt. De webshop van Hemd voor Hem is daarvoor mijn favoriet. Ik heb daar altijd de beste kwaliteit te pakken voor een prachtige prijs. De bestellingen worden mooi verpakt en snel geleverd. Ik heb het zelfs een keer in laten pakken door hen en dat was helemaal feest!