juni 16, 2024

Mijn regenlaarzen kind!

logoWaar mijn zoon het vandaan haalt weet ik niet. Wat ik wel weet is dat hij het regenlaarzen kind genoemd wordt. Ongeacht waar we naartoe gaan of hoe de temperatuur is buiten maakt niet uit, hij draagt  altijd zijn regenlaarzen. Ik heb al diverse keren geprobeerd om andere schoenen voor hem te kopen. Hoe dat ik het ook wen of keer hij komt altijd met regenlaarzen thuis. Zelf ben ik er wel blij mee eigenlijk aangezien ik zeker weet dat hij nooit koude voeten zal krijgen.

Op het internet gekochtbergstein_rode_kinder_winter_regenlaarzen_schuin_opzij

Ik ben nooit een fan geweest van het kopen van kleding of schoenen in de winkel. Dit probeer ik ten alle tijde via het internet te bestellen. Het scheelt mij onwijs veel tijd en moeite en ik hoef er de deur  niet voor uit te gaan. Sinds dat ik via het internet kleding en schoenen koop merk ik dat ik er bekender in wordt. Het bedrijf 4activekidz.nl waar ik regenlaarzen gevonden heb voor mijn zoon is ideaal. Een ruime keuze uit diverse laarzen en deze zijn ook nog eens voordeliger als dat ik in de winkel vinden zal! Ik mag dan ook met recht zeggen dat mijn eigen regenlaarzen kind weer lekker  buiten kan huppelen zonder koude voeten te krijgen!bergstein_pink_kinder_winter_regenlaarzen_schuin_opzij