juni 20, 2024

Mijn jonge meid houdt erg van Lofff

Mijn jonge meid houdt erg van Lofff

 

Mijn dochter houdt er echt van zich op te doffen, vindt het heerlijk om lekker te tutten. Ik vind dat verwonderlijk want heb er eigenlijk nooit iets aan gedaan dit te stimuleren, heb haar altijd geprobeerd heel genderneutraal op te voeden. Ik besteed heus wel aandacht aan mijn uiterlijk, maar ben zelf ook geen ontzettende tut, doe ‘s ochtends een mascara op en dan ben ik al klaar. Toch ziet mijn dochter me soms in de weer met bijvoorbeeld bodylotion en dan vindt ze het geweldig dat op die manier na te doen. Bovendien houdt ze echt van mooie kleding, dat moet ik haar nageven, ze heeft op deze leeftijd al een heel originele smaak. Ze gaat niet voor standaard maar houdt bijvoorbeeld erg van opvallende merken zoals Lofff, haar lieverlingsmerk in de kinderkleding. Ik geef haar mee dat uiterlijk niet alles is maar probeer haar ook niet te ontmoedigen of iets dergelijks, als ze hier gelukkig van wordt dan is dat ook prima. Lofff is zeker niet in elke winkel te krijgen en daarom shoppen we daar vaak online voor, we hebben daar een heel goede website voor gevonden die Meisjesfeest heet en die volstaat met leuke kleding voor jonge en voor oudere meiden. Als haar kleding dan eenmaal binnenkomt nadat we dat hebben besteld, dan gaan we het samen uitpakken en dan kleedt ze zich gelijk om. Een week lang is ze dan werkelijk niet uit de kleding te krijgen en is haar nieuwe setje het enige dat ze aan wil hebben.

 logo (52)