juni 16, 2024

Mannen outfit tips 

Mannen hebben minder keuze in kleding dan vrouwen. Waarbij vrouwen kunnen kiezen tussen broeken, jurken, rokken, jumpsuits etc, is het voor de mannen alleen een lange broek of korte broek. Voornamelijk in de zomer kan dit vervelend zijn. Wie weet komt hier in de loop van de tijd verschil in maar tot die tijd kan je de outfits die je hebt wel aankleden met wat leuke accessoires. Ook jullie kunnen dat namelijk gebruiken. Heb je al eens gedacht aan een hoed zwart in plaats van een pet? Of een paar leuke armbanden en kettingen.  

Hoed 

Vroeger was het heel normaal om een hoed te dragen voor de mannen. Dit liet zien tot welke klasse je behoort maar langzaamaan werd deze gewoonte vergeten. Toch is een hoed zwart erg leuk om te dragen bij je outfit. Het kan nog steeds die zakelijke look geven als vroeger maar juist ook erg modern. Je kan weinig fout doen met deze optie. 

Armbanden 

Armbanden worden nog niet zo veel gedragen door de mannen terwijl er meer dan genoeg keus in is. Zo kan je kiezen tussen leer, staal, kralen,touw en noem het maar op. Als je dit combineert met een leuke horloge geeft het net dat tikkeltje meer stijl aan je outfit. Je kan er meerdere aan een arm dragen maar om het niet te druk te laten overkomen zal ik het bij een arm houden en niet bij beiden doen.  

Kettingen 

Net zoals bij de armbanden heb je ook bij de kettingen heel veel verschillende soorten modellen en materialen. Je zal vooral merken dat kettingen voor mannen lang zijn en dus ongeveer op je borst terecht zullen komen. Je kan een ketting van staal heel leuk combineren met bijvoorbeeld een zwarte outfit. Het breekt de outfit juist op. Maar je kan natuurlijk ook een ketting bij een hele hippe outfit dragen.