juni 16, 2024
schoenen

Kleding bestellen bij Hippe Mensjes

Hippe mensjes heeft op twee locaties in Nederland winkels, in Apeldoorn en in Ede.  Hier kan je lekker langs de rekken met kinderkleding struinen. Maar gemak dient de mens, dus onze kleding is ook gewoon online te koop op onze website www.hippemensjes.nl.

Op onze website kan je bijvoorbeeld kleding van Z8 bestellen. Dit merk is al een aantal jaren op de markt en is enorm populair in zowel Nederland als België. Z8 begon in 2004 met het produceren van een kleine collectie baby shirts. Dit viel zo goed in de smaak dat ze al snel moesten uitbreiden. Inmiddels wordt er twee keer per jaar een nieuwe kledinglijn gepresenteerd, de winter- en zomercollectie. De collectie bestaat allang niet meer uit alleen babykleding. Bij Hippe Mensjes verkopen we Z8 Newborn, Z8 Babykleding en Z8 Kinderkleding. Bij Z8 maken ze gebruik van de hoogste kwaliteit materialen, hierdoor zit te kleding comfortabel en gaat lang mee.

Kinderkleding sale

Kinderen groeien snel. Wij begrijpen als geen ander dat het continu kopen van nieuwe kleding voor je groeiende kind een kostbare zaak kan zijn. Daarom hebben wij sale! Bij ons kan je voordelig kleding in de kinderkleding sale bestellen. Aan het einde van het seizoen bieden wij op onze website scherp geprijsde artikelen die uit de collectie gaan. Hierdoor komt er in de winkel weer plaats voor nieuwe producten. De korting kan oplopen tot 70%! Naast de jaarlijkse sale bieden we het hele jaar door afgeprijsde artikelen aan op onze website.

Zwemkleding hippe mensjes

Om je kinderen lekker in het water te laten plonsen, kan je bij ons natuurlijk ook zwemkleding Hippe Mensjes bestellen. We bieden een breed assortiment van alle soorten zwemkleding.  De keuze uit verschillende topmerken is bij onze zwemkleding natuurlijk ook weer net zo uitgebreid als u van ons gewend bent.