juni 20, 2024

Dames portemonnee

Vinden met de keuzehulp

Een dames portemonnee mag in geen enkele damestas ontbreken. Je hebt een groot aanbod aan portemonnees in diverse soorten, maten en uitvoeringen zodat er altijd wel eentje te vinden is die je aanspreekt.

Wat wil je erin opbergen?

Als je op zoek bent naar een portemonnee voor dames is het zaak dat je jezelf eerst goed afvraagt waarvoor je deze wilt gaan gebruiken. Als je de portemonnee bijvoorbeeld alleen maar wilt gebruiken tijdens het uitgaan of op vakantie kun je wellicht ook met een wat kleiner exemplaar al goed uit de voeten. Wil je er echter zo ongeveer alles wat je aan pasjes en geld hebt in opbergen dan kies je beter voor een wat groter exemplaar.

Maak gebruik van de keuzehulp

Als je het moeilijk vindt om de juiste en liefst ook nog hippe portemonnee te vinden die helemaal bij jou past kun je daarvoor ook de keuzehulp gebruiken die je op de website van Little Green Bag vindt. Je kunt bij deze hulp eerst invullen wat voor type persoon je bent. Daarna geef je aan wat voor model portemonnee je zoekt. Je kunt hierbij ook meer verschillende modellen tegelijk aanvinken indien gewenst. Tenslotte geef je de gewenste grootte aan. Als je alles hebt aangevinkt komen de resultaten die daarbij passen op het scherm te staan en kun je bekijken of daar iets van je gading bij zit.

Bestellen, betalen en retourneren

Een portemonnee bestel je door deze in het winkelmandje te plaatsen. Je kunt er daarna voor kiezen deze meteen te betalen of dit pas achteraf te doen als je de portemonnee reeds in huis hebt. Je kunt zelf aangeven wanneer het jou het beste uitkomt dat de bestelling geleverd wordt. Bestellingen boven €20,- worden zonder extra verzendkosten verstuurd en geretourneerd indien nodig.