juli 25, 2024

Black banana sale

Je zal wel eens gehoord hebben van een sale. Een sale wordt meestal gezien als de collectie van het afgelopen seizoen tegen een gereduceerde prijs of korting verkopen. Zo heeft Black Bananas ook een sale op haar collectie.

Black Bananas is een bekend kledingmerk dat opgericht is door Wesley Balnikker. Hij ontwierp zijn eerste T-shirt voor een van zijn vrienden tijdens een stage in het Caraibisch gebied. Toen deze vriend de straten opging, liepen een aantal mensen naar hem toe om te vragen waar hij dat shirtje had gekocht. Toen Wesley terugkeerde naar Nederland begon hij direct met het ontwerpen van ander shirtjes en zo breide hij zijn collectie elke keer uit. Nu verkoopt hij niet alleen kleding, maar ook beanies, caps, bags etc..

Is Black Bananas een van jouw favoriete merken en zoek je naar een van hun item met een leuke korting? Dan kun je naar een aantal websites om te genieten van de kortingen. Zo kun je bijvoorbeeld naar aldoor.nl die 59 sale aanbiedingen heeft van het merk Black Bananas met oulet prijzen van €20 tot €70, je kunt ook gaan naar to-be-dressed.nl beschikken over kortingen die kunnen oplopen tot wel 80% of je kunt ook gaan naar de officiele website van Black Bananas voor de leuke kortingen.

Conclusie

Betaal je liever niet de hoofdprijs en is Black Bananas jouw favoriete merk? Dan kun je naar een van de websites met kortingen op de kleding van Black Bananas. Op bepaalde websites vind je een ruim aanbod van het kledingmerk tegen hele scherpe prijzen.