juni 16, 2024

3 trends omtrent gellak voor deze zomer

Gellak is het nieuwste en beste onder de nagellakken. Het blijft langer zitten, biedt meer mogelijkheden en ziet er simpelweg beter uit. Het wordt dan ook steeds populairder en bekender onder iedereen. Ook de zomer wordt het onvermijdelijk om zonder een mooi gellakje te flaneren aan het strand, te feesten in de stad of indruk te maken op je omgeving. Vandaar dat het voor iedereen leuk is om wat te lezen over de 3 trends die de komende seizoenen zeker terug gaan komen. Yingercosmetics.com/nl is daar een perfect voorbeeld van.

Hoe een gewone gellak nog beter wordt

Een eerste trend die plotseling ineens overal opduikt is metallic gellak. Met de metallic coating wordt gellak nu nog beter dan ooit. Daarnaast en misschien nog wel veel interessanter voor iedereen die wel om zijn nagels, maar ook om zijn portemonnee geeft, zijn er nu allerlei sets waarbij je je gellak zelf aan kan brengen. In dergelijke sets zit dan zowel de lak als een geheel eigen UV-lamp om je lak te drogen. In plaats van een ritje naar de nagelsalon hoef je dus alleen maar even je handen onder je eigen lamp te steken en klaar. Een trend waar iedereen achter kan staan zou je denken?

Dierenwelzijn is hipper dan ooit, ook als het op je nagels aan komt.

Daarnaast moet natuurlijk iedere trend meegaan met de natuur. Zo ook de nageltrends. Daarom zijn er nu steeds meer vegan producten te verkrijgen. Dit betekent dat er geen dierlijke producten verwerkt zijn in de lak. Het betekent daarnaast echter ook dat de producten nooit zijn getest op dieren. Dit is natuurlijk een fijn idee voor ons allemaal. Want wie wil er nou in een zomers jurkje met matchende nagels rond lopen en geconfronteerd worden met dierenleed?

Nu hipper dan ooit: films.

Het moge duidelijk zijn dat iedereen zijn nagels tegenwoordig thuis, vrij van dierlijke producten opsmeert. Maar wat is het nou eigenlijk precies wat er op deze nagels gelakt wordt? Nou, films dus. Of misschien zelfs boeken, series of memes. Alles komt voorbij. De enige eis lijkt dat het moet verwijzen naar popcultuur. Goed nieuws: nu kunnen we allemaal onze mooiste jeugdherinnering op onze nagels aanbrengen.