juli 25, 2024

Welke producten verkoopt Cowboysbag?

Heb je wel is van het merk Cowboysbag gehoord? Dit is een merk die heel erg in trek is op het moment. Een merk die het goed doet bij de jongere doelgroep in Nederland. Ze verkopen ontzettend veel verschillende producten die exclusief bij maar enkele retailers te verkrijgen is. Zo verkoopt The Little Green Bag bijvoorbeeld alles van het merk Cowboysbag. Welke producten verkopen ze nog meer? We gaan er op in, in dit artikel. Lees dus vooral verder als je interesse hebt in een van de producten van Cowboysbag.

De schoudertassen

Het meest bekende producten van Cowboysbag is toch wel de schoudertas. Dit is het product waar ze bekend mee zijn geworden en is dan ook het product dat het meest verkocht wordt. Zowel online als in de fysieke winkels. Deze schoudertassen worden in alle verschillende kleuren geleverd. Denk aan een kleur en ze hebben het. Qua prijs zitten ze in een klasse tussen de 75 en 100 euro per tas. Iets wat voor alle doelgroep gepast is.

Het gebruikte materiaal

Welk materiaal wordt veelal gebruikt voor de tassen van Cowboysbag? Dit zijn toch wel de leren tassen. Ongeveer 95% van alle tassen die gemaakt worden, zijn van leer gemaakt. Andere materialen die ook wel is gebruikt worden zijn onder andere: canvas, denim, metaal, nubuck en suéde. Kijken we naar type producten dan is het meest verkochte product de BackPack Doral 15 inch van het merk en dan de gele kleur hiervan.