juni 16, 2024

Goede herenkapper in Vlaardingen

Onlangs zijn mijn mannen naar de herenkapper Vlaardingen geweest. Onder mijn mannen bedoel ik mijn zoontje van drie jaar oud en mijn vriend. Mijn zoontje is niet echt een fan van de haar salon, het liefste gilt hij daar alles bij elkaar. Daarom moest ik een salon vinden die heel veel geduld heeft met kinderen. Dat hebben wij gelukkig ook gevonden. Deze zaak heet: Haarmode Louise. Deze zaak zit in het centrum van de stad en is goed bereikbaar. Toen ik samen met mijn mannen hier naar binnen gingen werden wij hartelijk verwelkomd. Het is echt een familiezaak en ziet er erg knus uit.

Mijn zoon is goed geknipt

De vakkundige medewerker stelde mijn zoon gerust en ging samen met hem naar een stoel. Hij kreeg een beker met limonade, waar hij wat rustiger van werd. Zonder moeite heeft de medewerker zijn haren kunnen knippen. Naast mannen kunnen vrouwen hier ook worden geholpen. Er wordt gebruik gemaakt van professionele materialen en het personeel is op de hoogte van de allernieuwste technieken. Wil jij advies of heb jij een eigen idee? Het personeel luistert aandachtig naar jouw wensen. Zoek jij een herenkapper in Vlaardingen? Maak dan eens een afspraak bij deze onderneming.