juni 16, 2024

De leukste tassen voor het nieuwe schooljaar!

Nu het nog vakantie is kan je heerlijk rustig rondkijken naar mooie nieuwe schoolspulletjes. Nieuwe schriften, mappen, een vrolijke agenda en meer. Je kunt al deze leuke spullen natuurlijk het beste verpakken in een hippe, stevige tas.

Schooltas met opbergvak

Een schooltas met laptopvak is natuurlijk ideaal, hetzelfde geldt voor een werktas. Daarom hebben de meeste leren businessbags een apart vak voor een laptop of tablet. Dit biedt de laptop extra versteviging en het zorgt ervoor dat je al jouw spulletjes goed kunt ordenen.

Meisjes schooltassen

Voor het nieuwe schooljaar of gedurende het jaar wil iedereen wel weer een mooie nieuwe schooltas. Favoriete schooltassen voor schoolgaande meiden zijn de leren tassen van Fabienne Chapot en MYOMY DO GOODS. Een trend die we de afgelopen jaren veel zien, is dat de leren schoudertas veel als schooltas wordt gedragen. Een schooltas van Fabiene Chapot is bijvoorbeeld zo’n prachtige leren schoudertas om te gebruiken voor school. In deze leren tas zit een apart vak voor een laptop en daarnaast biedt de tas genoeg ruimte voor schoolboeken en andere schoolspulletjes. Er zit zelfs een apart tasje bij voor eventuele toiletspulletjes, super leuk!

Schooltas jongens

Rugzakken zijn en blijven de grote favoriet onder de schooltassen voor jongens. Een Eastpak rugzak is dan ook perfect te gebruiken als schooltas. Een leren rugtas maakt de tas net weer wat stoerder en hij gaat uiteindelijk langer mee. De leren Backpack van Legend is bijvoorbeeld een prachtige leren rugzak met veel ruimte, die ook nog eens heel veel stevigheid biedt. In deze rugzak zit ook nog een apart vak voor een laptop. Maar ook de Firenze rugzak van Castelijn en Beerens is prachtig om als schooltas te gebruiken, helemaal als je stage gaat lopen bij een bedrijf. Dan kom je wel heel stijlvol voor de dag!

Kijk voor nog meer leuke merktassen op https://maeshillscollection.com/nl/!